Seminte ardei gras de Siria
2,00 lei
De siria este un soi timpuriu de ardei grasm, de tip alungit. Seminte de ardei gras de Siria sunt recomandate pentru culturi in camp deschis, dar si in spatii protejate.
În stoc
CompareCaracteristici fructe
- Fructele obtinute sunt conice, de culoare galbena, iar la maturitate capata culoarea rosu, au pulpa groasa si gust dulce.
- Greutatea aproximativa a unui fruct este de 70-80 gr.
Recomandari
Fructele sunt potrivite atat pentru consum in stare proaspata, cat si pentru procesare.
Densitate recomandata de plantare in spatii protejate: 4-6 plante/mp
Productie aproximativa in spatii protejate: 10-12 kg/mp
Densitate recomandata de plantare in camp deschis: 50.000-60.000 plante/ha
Productie aproximativa in camp deschis: 30-40 t/ha.
Fructele sunt conice, mijlocii, de culoare galbena, devenind rosii la maturitatea fiziologica.
De Siria este un soi cu fructe de aproximativ 70-80 de grame, cu pulpa groasa si un gust dulce.
Se recomanda cultivarea in spatii protejate si in camp deschis.
Bazata pe 0 recenzii
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Recomandari
Daciana F1 este primul hibrid romanesc de ardei gras, de tip blocky, cu crestere nedeterminata si capacitate ridicata de productie.
În stoc
California Wonder este un soi romanesc de ardei gras, cu fructe de tip Blocky, de culoare rosu intens cand ajung la maturitate.
În stoc
Categorii
- Seminte legume 54
- Seminte Marar 0
- Seminte Pastarnac 1
- Seminte Patrunjel 4
- Seminte Ardei Gogosar 2
- Seminte Ardei Gras 4
- Seminte Ardei Iute 3
- Seminte Ardei Kapia 5
- Seminte Castraveti 4
- Seminte Ceapa 4
- Seminte Dovleac 2
- Seminte Dovlecel 2
- Seminte Fasole 0
- Seminte Fructe 0
- Seminte Morcovi 3
- Seminte Porumb 0
- Seminte Ridichi 1
- Seminte Rosii 7
- Seminte Salata 6
- Seminte Spanac 1
- Seminte Varza 3
- Seminte Vinete 2
- Seminte in editie limitata 47
- Poarta natural 0
- Promoveaza natura 0
- Ace Seeds 0
- Barneys Farm 20
- Sweet seeds 24
- Feminizate 0
- Cali Collection 20
- USA Seeds 24
Recenzii
Inca nu exista recenzii.